Opažam, da je kar nekaj ljudi, ki se zanimajo za brezplačno vedeževanje in iščejo možnosti tako na spletu kot kje drugje. Vprašanje pa je ali je brezplačno vedeževanje kvalitetno, ker so zelo redki vedeževalci, ki vedeževanje opravljajo brezplačno.Brezplačno vedeževanje

Mogoče kakšen od vaših prijateljev, ki se ukvarja s to zadevo in ga poprosite, če vam lahko pogleda v vašo prihodnost. Tudi če to vedeževanje opravi vaš prijatelj in vam za to delo ne računa nič ste mu lahko hvaležni in mu lahko daste kakšno majhno pozornost kot je kakšno majhno darilce ali pa ga počastite s pijačo v kakšnem bližnjem lokalu ali pa mu naredite kakšno drugo uslugo v zameno tako, da tudi to ni čisto brezplačno vedeževanje.

Nobeden pa ne najraje dela kakšno uslugo zastonj in je vedno hvaležen, če že nekaj naredi, da vsaj dobi nazaj kakšno manjšo pozornost. Verjetno pa je težko dobiti brezplačno vedeževanje, ki je kvalitetno, ker se nobenemu ne da najbolj poglobiti v zadeve tako dobro kot pa, če je zadeva plačljiva.